Om oss

Vi er Norges første og eneste merkeuavhengige sportsbil- og motorsportverksted.

Våre splitter nye lokaler på Rudskogen er lyse, romslige og ryddige.
For oss er største prioritet å levere høyeste nivå på alle tjenester vi yter. Alle jobber blir utført med siste og nyeste innen verkstedmateriell.

Vi benytter originale deler fra merkeleverandør. Hvis kunden ønsker spesielle løsninger som krever deler fra tredjepartsleverandører, har vi også en bred kontaktflate i inn- og utland.

Vi er et kompetansedrevet verksted med en samlet erfaring på over 90 år med Porsche. Samtlige ansatte har hatt nøkkelfunksjoner i vedlikehold, feilsøking og reparasjon.

Vår samlede kunnskap strekker seg fra fra 50-tallet til dagens modeller. Vi lever og ånder for sportsbiler, alle ansatte har en eller flere slike – også andre merker – noe som underbygger vår seriøse interesse. Mange vil si at det blir en livsstil, og det stemmer godt for oss.

Hvilke merker og modeller vi utfører arbeid på: Dyptgående kjennskap til Porsches modeller over et spenn på 70 år fra 356 til dagens avanserte biler, gjør oss også i stand til å håndtere andre merker.

Realiteten er at bilreparasjoner og vedlikehold ikke skiller nevneverdig mellom merker, når man besitter kunnskap om bilteknologi på ekspertnivå. Derfor har vi valgt å tilby våre tjenester for andre merker som faller inn under de som entusiaster omfavner.

Vi velger å ikke nevne spesifikke merker, men vil heller høre fra deg og se hva vi kan få gjøre i fellesskap. Ta kontakt her. Service for racing og trackday Vår lokalisering rett inntil Rudskogen motorbane er helt spesiell, og kan sammenlignes med noen få andre Porsche- og sportsbilspesialister i hele verden. Fordi det gir kunder en helt unik mulighet for service og tjenester som ikke har eksistert i Norge tidligere.

Oppbevaring og vedlikehold i vårt anlegg. Vi vil tilby kunder som ønsker å ha en løpsbil- eller banebil stående permanent «race-ready» i umiddelbar nærhet til Rudskogen en slik løsning. Stadig flere etterlyser et slikt alternativ, kjøre privatbilen til baneanlegget og hente ut bilen for enten løp eller kjøring på banen med likesinnede. Vi vil også tilby vinterlagring for kunder som ønsker dette.